De 48e avondvierdaagse in Maartensdijk is weer achter de rug. Ongeveer 500 deelnemers van jong tot oud hadden zich ingeschreven en gingen op maandagavond tussen 18:00 en 18:15 van start voor hun eerste etappe van 5 of 10 km.
Bijna alle deelnemers hebben de vierdaagse uitgelopen en konden op donderdag hun welverdiende medaille ophalen in Dijkstate.

In tegenstelling tot wat voorgaande jaren wel eens gebeurde, waren de weergoden dit jaar de vierdaagse goed gezind. Maandag was een bewolkte maar droge dag, dinsdag wat aan de frisse kant. Woensdag en zeker de donderdag waren prima wandeldagen met veel zon en aangename temperatuur.

Op donderdag verzamelden alle wandelaars vanuit de richting Groenekan zich op de Planetenlaan. Daar werden de wandelaars verrast met snoep, bloemen en slingers. Daarna wandelden de deelnemers achter de Koninklijke Biltse Harmonie aan richting Dijkstate. Veel ouders, familieleden en vrienden liepen met de wandelaars mee tijdens het laatste traject naar het Maertensplein.

De Koninklijke Biltse Harmonie speelde de sterren van de hemel en presenteerde op het plein nog een mooie show waar veel deelnemers nog even naar bleven kijken en luisteren alvorens hun medaille op te halen.
Al met al een prima verlopen evenement waar volgend jaar, van 11 tot en met 14 mei, zeker een vervolg aan zal worden gegeven.

Voor een foto-impressie zie de link hiernaast

Ook volgend jaar kan digitaal worden ingeschreven. Ga daarvoor naar:
https://maartensdijk.sgwb-a4d.nl/

Contact via de eMail of +31 (0)6 33565299